Gran Canaria 14-21 November 2015

Följ med på en härlig inspirerande vecka fylld med träning av olika slag samt föreläsningar om kropp, träning, kost och mental styrka! Vi kommer att bo på det fantastiska 5 stjärniga hotellet Lopesan Baobab som ligger i Meloneras där vi kom­mer att uppleva ett boende utöver det vanliga. Strax intill ligger Maspalomas öknen där vi kommer att få bekänna färg uppför och nedför sanddynorna under veckan. Den milslånga stranden intill sträcker sig hela vägen bort till och förbi Playa del Inglés och här skiner solen ca 320 dagar per år. Resan passar utmärkt för familjer, par och vänner som vill ta sin träning till en ny nivå och samtidigt njuta av värmen! 

 

Föreläsningar:

-Kost & Träningslära
Vad behöver jag äta för att må bra och få de resultat med min träning som jag önskar?
Hur och varför behöver jag träna både konditionsträning och styrka? 

-Raw food
Det pratas mer och mer om raw food. Men vad är det?
Här får du kunskaper och guidning in i raw foodens värld.

-Praktisk raw food matlagning
Här får du vara med om att laga raw food mat. Nyttigt, gott med många
spännande smaker!

 

Praktiska träningpass:

Crossnature | Crossover | Gå-jogga-löpa |Styrketräning | Salsa | Stretching/meditation  |Power yoga| Flow | SomaMove | Lazy river fight | Crossfit i Sanddynorna | Stavgång i bergen | Sumba

 

Workshops:

Personlig styling 
Att öka sin image lönar sig, För dig som vill hitta din klädstil som passar din personlighet.

Personlig make up konsultation

PT Pass
Med en personlig tränare får du hjälp med att skräddarsy din träning, helt utifrån dina egna förutsättningar. Oavsett vad du har för mål eller tidigare erfarenhet gör din PT träningen både mer effektiv och motiverande. Våra professionella personliga tränare är med dig under hela träningspasset och erbjuder allt från 
enklare kostrådgivning till att lägga upp individuellt anpassade  träningsprogram. 

PT Duo 
för dig som vill träna tillsammans med en vän. Den personliga tränaren coachar och hjälper då er båda under träningspasset och tillsammans jobbar ni mot era träningsmål. Ni får också tips på hur ni kan motivera varandra fram till ert mål.

Träna effektiv hemma! 
Hur du tränar effektivt med minimala redskap när vardagen pockar på!


Maxim följer med 365 Good Days till Gran Canaria!
Maxim Musienko är 25 år gammal, har grundat och i dagsläge driver ett innovativt gym i Herrljunga. Han jobbar som personlig tränare, kostrådgivare och gruppträningsinstruktör. Han älskar träningen för sina utmaningar, för vad skulle vi vara utan utmaningar i livet? Var beredd på att Maxim utmanar dig och får dig att ta nästa steget i din träning!

Utbildningar:
Fustra PT School
CrossFit Level 1
TRX STC/GSTC
TRX RIP (RTC)
ViPR VGF (Group)
Trigger Point Therapy
3D Funktion Modul 1-2

 

Läs mer om Maxim: www.maxfitness.se 


Pris: 11.900:- ex flygresa (Norwegian rekommenderas) I priset ingår del i dubbelrum, halvpension, träningspass och föreläsningar enligt program.

Boka på  365@gooddays.se eller ring 0707-608033