I år erbjuder vi följande träningspass, anpassat efter varje individs nivå.

365 Medley
Testa på ett medley av olika typer av träning, en halvtimme hos vardera instruktör som leder er genom rolig och intensiv träning.

 

Boxpass
En pulshöjande träningsstund med mycket träning för överkroppen. Enkel skuggboxning i korta kombinationer varvas med två fysdelar där du bjuds på extra mycket styrka och uthållighet med din egen kropp som motstånd.

Core
Övningar för mage/rygg som stärker din bål och din balans. Att skapa kontroll och kontakt med våra magmuskler är fokus för att skapa en stark grund till all din träning samt att du skall ha nytta av det i vardagslivet.


Dans fusion
En salig blandning av olika dansstilar. Tempot är högt när vi svänger oss runt dansens virvlar i indiskt, hiphop, disco, streetdance
och många andra stilar.

Konditionsträning
Lär könna din kropp och kondition på ett nytt sätt. Genom olika tempon, övningar och intervaller anpassade till allas olika nivåer.

Neuromotorisk stimulering
I ett mycket långsamt tempo gör vi enkla rörelser med uppmärksamhet på dig och din andning.


Mac-träning (Muscle Action Quality)
En träningsmodell för styrka, rörlighet, balans & kontroll - med hjälp av stav eller fria vikter.

Vattenträning
Öva kondition, rörlighet, styrka och simsätt genom hotells fina simbassäng.

Tabata träning
Rolig och varierad tidsbaserad träning. Innehåller både styrka och kondition.


Power Yoga
Poweryoga är en kraftfull, svettig och fysisk yogaform där man tränar med sin egen kroppsvikt i en kombination av rörelser, ställningar och andning. Utövandet genererar mycket värme och ökar uthållighet, definierar muskler, utvecklar fokuseringsförmåga och "bränner" bort giftiga toxiner och fria radikaler ur kroppen. Rörlighet och smidighet ökar och man släpper på stress och spänning runt leder och i muskler. 

Salsa Dans
Vi hittar rätt inställning och rätt kroppsuttryck i uppvärmningen. Sedan testar vi merenuge, cumbia ,reaggeton salsa och sätter ihop dessa stilar till danser. Bered er på svängande höfter, snurrar, uttrycksfulla armar och många skratt.

Stavgång
I fina miljöer arbetar vi med genomgång av teknik och övningar för utvecklad stavgång. När du går med stavar tränar du både rörlighet, styrka och uthållighet. Träningen blir mer omfattande och allsidig eftersom muskler i både under- och överkroppen får arbeta till skillnad från en vanlig promenad där det främst är musklerna i underkroppen används. 


Styrketräning i par
Ett träningspass i samarbete med varandra. Vi jobbar två och två i dem olika momenten.

Soma Mind
En funktionell övning för stillhet, återhämtning och ett avslappnat nervsystem. Genom väl valda övningar och en möjlig atmosfär kommer du att njuta av en lugnare och lugnare kropp och själ.

Soma Move  
Somamove är en holistisk träningsform som ger träning för kroppens stora och små muskler och den berör så långa muskelkedjor/bindvävkedjor som möjligt. Kondition, styrka, spänst, balans, rörlighet och koordination.