Kroatien Maj 2020

FÖLJ MED PÅ INSPIRATIONS- OCH TRÄNINGSRESA TILL KROATIEN 16-23 MAJ 2020!

TRÄNA DIN KROPP OCH KNOPP, INIFRÅN OCH UT!

Följ med till Kroatien på 365 Good Days inspiration och träningsresa till vackra Kroatien. Vi bor på Hotel Pinija som ligger på en halvö med fantastiska omgivningar där vi får testa på olika träningsformer utomhus
och lyssna på många inspirerande föreläsningar.

I en grupp som inte är större än att vi kommer lära känna varandra fyller vi på med energi och glädje. Vi lovar - mycket skratt blir det under denna veckan! Fina möten, genuina samtal, klargörande insikter och nya perspektiv. Kombon är riktigt välgörande för såväl kroppskännedom som självkännedom.

OBS! Boka tidigt rabatt: Boka före 31 oktober och erhåll 500 :- i rabatt.

ÅRETS RESA:
Årets resa till Kroatien löper genom en röd tråd, från första till sista dagen. Den bygger på kommunikation - med sig själv, sin kropp och andra. Vi fokuserar på att bli starka inifrån och ut genom att träna rörlighet, balans, styrka och kondition genom roliga och varierande pass. Dessutom kommer du få inspirerande föreläsningar uppbyggt på kommunikation, läs mer om dem nedan. Nytt för i år är att du får en mental och praktisk bok som binds ihop med ett personligt cochningstillfälle med någon av våra ledare. Se vad tidigare deltagare sagt om träningsresan här.

PRIS OCH KONTAKT:

Pris: 11 995:- exklusive flygresa

Du bokar ditt flyg billigast till Zadar med Ryanair, både från Göteborg och Stockholm.
I priset ingår del i dubbelrum, helpension, träningspass, föreläsningar och utflykter enligt program.

För mer information, frågor, bokning - hör gärna av dig!
365@gooddays.se, 0707-608033 (Camilla) eller 0706-994531 (Linda)

TRÄNINGSPASS VI ERBJUDER:

BOXPASS
En pulshöjande träningsstund med mycket träning för överkroppen. Enkel skuggboxning i korta kombinationer varvas med två fysdelar där du bjuds på extra mycket styrka och uthållighet med din egen kropp som motstånd.

CORE
Övningar för mage/rygg som stärker din bål och din balans. Att skapa kontroll och kontakt med våra magmuskler är fokus för att skapa en stark grund till all din träning samt att du skall ha nytta av det i vardagslivet.

DANS FUSION
En salig blandning av olika dansstilar. Tempot är högt när vi svänger oss runt dansens virvlar i indiskt, hiphop, disco, streetdance
och många andra stilar.

KONDITIONSTRÄNING
Lär könna din kropp och kondition på ett nytt sätt. Genom olika tempon, övningar och intervaller anpassade till allas olika nivåer.

NEUROMOTORISK STIMULERING
I ett mycket långsamt tempo gör vi enkla rörelser med uppmärksamhet på dig och din andning.

MAC-TRÄNING (Muscle Action Quality)
En träningsmodell för styrka, rörlighet, balans & kontroll - med hjälp av stav eller fria vikter.

VATTENTRÄNING
Öva kondition, rörlighet, styrka och simsätt genom hotells fina simbassäng.

TABATA TRÄNING
Rolig och varierad tidsbaserad träning. Innehåller både styrka och kondition.

POWER YOGA
Poweryoga är en kraftfull, svettig och fysisk yogaform där man tränar med sin egen kroppsvikt i en kombination av rörelser, ställningar och andning. Utövandet genererar mycket värme och ökar uthållighet, definierar muskler, utvecklar fokuseringsförmåga och "bränner" bort giftiga toxiner och fria radikaler ur kroppen. Rörlighet och smidighet ökar och man släpper på stress och spänning runt leder och i muskler.

SALSA DANS
Vi hittar rätt inställning och rätt kroppsuttryck i uppvärmningen. Sedan testar vi merenuge, cumbia ,reaggeton salsa och sätter ihop dessa stilar till danser. Bered er på svängande höfter, snurrar, uttrycksfulla armar och många skratt.

STAVGÅNG
I fina miljöer arbetar vi med genomgång av teknik och övningar för utvecklad stavgång.

STYRKETRÄNING I PAR
Ett träningspass i sammarbete med varandra. Vi jobbar två och två i dem olika momenten.

SOMA MIND
En funktionell övning för stillhet, återhämtning och ett avslappnat nervsystem. Genom väl valda övningar och en möjlig atmosfär kommer du att njuta av en lugnare och lugnare kropp och själ.

SOMA MOVE
Somamove är en holistisk träningsform som ger träning för kroppens stora och små muskler och den berör så långa muskelkedjor/bindvävkedjor som möjligt. Kondition, styrka, spänst, balans, rörlighet och koordination.

365 MEDLEY
Testa på ett medley av olika typer av träning, en halvtimme hos vardera instruktör som leder er genom rolig och intensiv träning.

FÖRELÄSNINGAR VI ERBJUDER:

KOMMUNIKATION - I TEAM
Vi lär känna varandra genom olika kommunikation och team övningar.

KOMMUNIKATION - HELHETSPERSPEKTIV
Om att sätta motiverande mål utifrån ett helheltsperspektiv, med hinder och möjligheter. Hur samspelar dina olika pusselbitar med varandra,
i dig själv och runt omkring?

KOMMUNIKATION - UTOM ORD
Vad signalerar jag till andra människor genom mitt sätt att uttrycka mig utan ord?

KOMMUNIKATION - ÅTERHÄMTNING
Vikten av effektiv återhämtning i din vardag. Du får verktyg som hjälper dig att hålla dig i balans.

KOMMUNIKATION - MED DIG SJÄLV
Om hur mental träning kan hjälpa dig i din vardag. Hur du enkelt kan bli av med gammal skit och skapa utrymme för det du önskar.
Här får du konkreta verktyg att jobba med för att ta med dig hem.

KOMMUNIKATION - GENOM DITT YTTRE
Vi kommunicerar alltid via vårt yttre. Att ikläda sig rätt mentala inställning och dessutom rätt kläder till rätt personlighet kan ge stora fördelar.

KOMMUNIKATION - SJÄLVLEDARSKAP
Hur du kan möta och leda dig själv, hela vägen från ditt inre till ditt yttre. Vi knyter ihop säcken och sätter dig vid spakarna över eget liv.

BOENDE:

Vi bor på Hotel Pinija som ligger på en halvö med fantastiska omgivningar där vi givetvis jobbar med utomhusträning. Se bildgalleriet nedan.

KONTAKT OCH LEDARE:

Årets ledare - Linda, Camilla och Marita!

Årets ledare - Linda, Camilla och Marita!

Vill du veta mer om oss som leder denna resa, läs mer här.
Vi ser fram emot att träffa er i ett soligt Kroatien! /Linda, Camilla och Marita

För mer information, frågor, bokning - hör gärna av dig!
365@gooddays.se, 0707-608033 (Camilla) eller 0706-994531 (Linda)

Kroatien maj 2018

Deltagare-träningsresa_365gooddays.JPG

FÖLJ MED PÅ INSPIRATIONS- OCH TRÄNINGSRESA TILL KROATIEN 6-13 MAJ 2018!

Följ med till Kroatien på 365 Good Days inspiration och träningsresa till vackra Kroatien 6-13 maj från Göteborg alt 5-12 maj från Stockholm. Vi bor på hotel Pinija som ligger på en halvö med fantastiska omgivningar där vi tränar utomhus.

I årets träningsresa till Kroatien fokuserar vi på inre och yttre styrka. Vi tränar det yttre genom roliga och varierande pass i fantastisk miljö och det inre genom inspirerande och lärorika föreläsningar.

I en grupp som inte är större än att vi kommer lära känna varandra fyller vi på med energi och glädje. Vi lovar - mycket skratt blir det under denna veckan!

pinija_outdoor_pool_8.jpg

PRAKTISKA TRÄNINGSPASS:
Nature fitness | Crossfit inspirerad träning | Gå-jogga-löpa | Styrketräning | Stretching/meditation | Power yoga | Flow | |SomaMove | Zamba | Aqua fitness| Boxmix | Självförsvar | Female feeling | mm..

FÖRELÄSNINGAR:

TANKE – KÄNSLA – KROPP – BETEENDE

Förstå hur de påverkar varandra. Hur fungerar kroppen och hjärnan vid stress? Vad kan jag göra för att bryta mönster?

Föreläsning varvat med mindfulness och andningsövningar.

PROBLEMLÖSNING

Lär dig beprövade sätt för problemlösning. Kan användas till allt från sömnproblem till vart vi ska åka på semester.

DET GÖMDA SOCKRET

Det gömda sockret - Sockret smyger sig in i olika former och utseenden i våra livsmedel.  Vad innehåller vår mat, vad finns det för sötningsmedel som tillförs och vet vi vad vi stoppar i oss ?

RAWFOOD
Det pratas mer och mer om raw food. Men vad är det? Här får du kunskaper och guidning in i rawfoodens värld.

PRAKTISK RAWFOOD MATLAGNING
Här får du vara med om att laga rawfoodmat. Nyttigt, gott med många spännande smaker!

VAD GÖR TRÄNINGEN FÖR MIN HJÄRNA?

Det viktigaste du kan göra för din hjärna är att röra på dig! Vill du bli mer stresstålig , må bättre, förbättra ditt minne och bli mer kreativ och intelligent? Se då till att röra på dig1 Den moderna hjärnforskningen visar att motion och träning har fullständigt ofattbara effekter på hjärnans, det organ som påverkas allra mest av att vi rör på oss. Och det gäller för såväl vuxna och barn som äldre.

HITTA DITT RÄTTA UTTRYCKSÄTT

Vi ägnar mycket tid att se bra ut på alla sätt och vis. Hur vore det om vi lade lika mycket tid på att visa att vi mår bra? Då skulle vi se bra ut på ett helt nytt sätt!

FESTFIX

Hur gör man för att lyckas bli så där snygg. Linda delar med mig av många knep och handfasta råd hon lärt sig under åren i skönhetsbranschen . Hårstyling, makeup och kläder kommer att visas diskuteras och demonstreras.

 

FÖRELÄSARE/LEDARE:

 

Maria Berglund Gyllsten

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i psykiatri samt Steg 1 utbildning i kognitiv psykoterapi. Mångårig erfarenhet av egen verksamhet för personer med psykiska funktionshinder. Vill nu lära ut och ge redskap för att motverka psykisk ohälsa genom kunskap och förebyggande aktiviteter. Utbildad lär ut självförsvar.

Maria---365gooddays.se.jpg

Linda Arnstrand

Arbetar som frisörlärare, image-konsult, designer och föreläsare. Har arbetat med träning i mer än 20 år och är utbildad inom Yoga, jazz/show/funk dans, zumba och tennis.

Linda--365gooddays.se.jpg

PRIS OCH KONTAKT:

Pris: 10 995:- ex flygresa

Du bokar ditt flyg billigast till Zadar med Ryanair, både från Göteborg och Stockholm.
I priset ingår del i dubbelrum, helpension, träningspass, föreläsningar och utflykter enligt program.

För mer information/bokning/Om oss
365@gooddays.se, 0707-608033

 

 

365 GOOD DAYS TRÄNINGSRESOR har funnits sedan 2013 och haft nöjet att arrangera träningsresor till främst utlandet men även inom Sverige. 

365 GOOD DAYS TRÄNINGSRESOR har funnits sedan 2013 och haft nöjet att arrangera träningsresor till främst utlandet men även inom Sverige. 

Tjejkickoff i Fjällbacka 2017

Tjejekickoff_fjallbacka_365gooddays.se.jpg

Följ med på årets Tjejkickoff i Fjällbacka!

- och låt oss vaccinera dig mot stress!  

Boka in sommarens energiboost 28-30 juni

I årets Tjejkickoff i Fjällbacka, som är det tredje året i rad,  fokuserar vi på inre och yttre välbefinnande. Vi kommer att ge dig nycklar mot stress och utbrändhet. Vi kommer att lära oss beprövade sätt för problemlösning, träna självförsvar, lära oss om nyttiga mellanmål mm. Men det blir en massa mer! Bland annat flärd i form av modeshow och hur vi fixar oss till fest,  rörelseglädje på Lindas danspass och styrka på Camillas Somamove. Ja programmet är som vanligt fullspäckat – inte minst med skratt! 

Läs mer här:

FÖRELÄSNINGAR:

TANKE - KÄNSLA - KROPP - BETEENDE

Förstå hur de påverkar varandra. Hur fungerar kroppen och hjärnan vid stress? Vad kan jag göra för att bryta mönster?

Föreläsning varvat med mindfulness och andningsövningar.

PROBLEMLÖSNING

Lär dig beprövade sätt för problemlösning. Kan användas till allt från sömnproblem till vart vi ska åka på semester.

DET GÖMDA SOCKRET

Det gömda sockret - Sockret smyger sig in i olika former och utseenden i våra livsmedel.  Vad innehåller vår mat, vad finns det för sötningsmedel och vet vi vad vi stoppar i oss ?

SUPERMELLANMÅL

Här får vi lära oss hur vi skall boosta oss med nyttiga mellanmål och blir guidade i rawfoodens värld. Gröna och gula drinkar kan det bli…

HITTA DITT RÄTTA UTTRYCKSÄTT

Vi ägnar mycket tid att se bra ut på alla sätt och vis. Hur vore det om vi lade lika mycket tid på att visa att vi mår bra? Då skulle vi se bra ut på ett helt nytt sätt!

FESTFIX

Hur gör man för att lyckas bli så där snygg. Linda delar med mig av många knep och handfasta råd hon lärt sig under åren i skönhetsbranschen . Hårstyling, makeup och kläder kommer att visas diskuteras och demonstreras.

TRÄNINGSPASS:

SOMAMOVE

En holistisk träningsform som ger träning för kroppens stora och små muskler och den berör många av de långa muselkedjorna/bildvävskedjorna i kroppen. Du träningar kondition, styrka, spänst, balans, rörlighet och koordination.

SJÄLVFÖRSVAR

Vi tränar självförsvarstekniker och fokuserar på att nyttja angriparens rörelse och styrka till vår egen fördel.

DANSPASS :

Vi provar att släppa loss vår inre " diva" i ett spännande danspass . Glädje, humor och svett utlovas . Medtag skor med klack och klänning eller kjol med lite "swing" i för att hitta rätta känslan .  

YOGA

Vi mjukar upp oss och blir medvetna om hur vår kropp fungerar när vi andas rätt och stretchar . Ett skönt pass för knopp o kropp.  

BOXMIXPASS

Ett pass med slag, sparkar inspirerat från kampsport .Vi lägger till go musik , roliga steg och glädje och tränar oss till att bli ännu starkare kvinnor !

PRIS OCH KONTAKT

Pris 3495:- per person för 3 dagar. Inkluderar: föreläsningar, träningspass, modevisning, mellanmål, 3 luncher och 2 middag samt del i dubbelrum på Stora Hotellet i Fjällbacka.

Pris utan logi är 2.955:- per person

För mer information/bokning/Om oss

365@gooddays.se, 0707-608033

Ladda ned dagsprogrammet här!

 

Välkomna!

Önskar 

Linda, Maria & Camilla

365gooddays_fjällbacka-2017.jpg

Linda Arnstrand

Driver företaget Recreate. Arbetar som frisörlärare, image-konsult, designer och föreläsare. Har arbetat med träning i mer än 20 år och är utbildad inom Yoga, jazz/show/funk dans, zumba och tennis. 

Maria Berglund Gyllsten

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i psykiatri samt steg 1 utbildning i kognitiv psykoterapi. Mångårig erfarenhet av egen verksamhet för personer med psykiska funktionshinder. Vill nu lära ut och ge redskap för att motverka psykisk ohälsa genom kunskap och förebyggande aktiviteter. En jäkel på självförsvar dessutom!

Camilla Jonsson

Driver företaget Good Days. En inspiratör och omtyckt föreläsare som utöver föreläsningar inom hälsa skapat ett eget varumärke med Superfood samt driver webbutik med hälso- och måbraprodukter. Utbildad Rawfood instruktör som brinner för att sprida kunskap inom god och hälsosam mat.Gillar att träna och arbetar även som instruktör på Hälsostudion och är bl.a utbildad inom SomaMove.

 

Kroatien maj 2017!

_DSC8288.jpg

Vi bor på 4-stjärniga hotellet Pinija som ligger utanför Zadar på en halvö
som kallas Petrcane i det vackra Kroatien. Under veckan finns det också utrymme
för underhållning och avkoppling samt lite Kroatisk kultur för den som vill.
Vi tränar 3 pass om dagen och ger dig en föreläsning om kost, motion hälsa varje dag.
En massa skratt och härlig energi i kroppen får du också med dig hem!


Föreläsningar:

Kost & Träningslära
Vad behöver jag äta för att må bra och få de resultat med min träning som jag önskar? Hur och varför behöver jag träna både konditionsträning och styrka?

Raw food
Det pratas mer och mer om raw food. Men vad är det? Här får du kunskaper och guidning in i raw foodens värld.

Praktisk raw food matlagning
Här får du vara med om att laga raw food mat. Nyttigt, gott med många spännande smaker!

Kroppen, vår största tillgång!
Till dig som söker en energikick, som vill börja tänka positivt
och få en skönare inställningn till dig själv och ditt liv.

Mål & Motivation
Hur hittar man drivkraften att nå sitt mål och en balans i livet som får dig att må bra?

Det gömda sockret
Sockret smyger sig in i olika former och utseenden. Vad finns det för sötningsmedel och vad gör sockret med kroppen?

Personlig styling
Att öka sin image lönar sig,För dig som vill hitta din klädstil som passar din personlighetPraktiska träningspass:
Crossnature | Crossfit inspirerad träning
|Gå-jogga-löpa |Styrketräning | Stretching/meditation
| Power yoga | Flow | SomaMove | Zamba |
Vattenpass i poolen | Boxmix | Tabata intervaller
| Female feeling | mm..


Pris: 9995:- ex flygresa

Du bokar ditt flyg billigast till Zadar med Ryanair, både från Göteborg och Stockholm.
I priset ingår del i dubbelrum, Helpension, träningspass, föreläsningar och utflyckter enligt program.

För mer information/bokning/Om oss
365@gooddays.se, 0707-608033

Kroatien resan våren 2016!

 

Vi bor på 4-stjärniga hotellet Pinija som ligger utanför Zadar på en halvö som kallas Petrcane i det vackra Kroatien. Under veckan finns det också utrymme för underhållning och avkoppling samt lite Kroatisk kultur för den som vill. Vi tränar 3 pass om dagen och ger dig en föreläsning om kost, motion hälsa varje dag. En massa skratt och härlig energi i kroppen får du också med dig hem!


Föreläsningar:

Kost & Träningslära
Vad behöver jag äta för att må bra och få de resultat med min träning som jag önskar? Hur och varför behöver jag träna både konditionsträning och styrka?

Raw food
Det pratas mer och mer om raw food. Men vad är det? Här får du kunskaper och guidning in i raw foodens värld.

Praktisk raw food matlagning
Här får du vara med om att laga raw food mat. Nyttigt, gott med många spännande smaker!

Kroppen, vår största tillgång!
Till dig som söker en energikick, som vill börja tänka positivt
och få en skönare inställningn till dig själv och ditt liv.

Mål & Motivation
Hur hittar man drivkraften att nå sitt mål och en balans i livet som får dig att må bra?

Det gömda sockret
Sockret smyger sig in i olika former och utseenden. Vad finns det för sötningsmedel och vad gör sockret med kroppen?

Personlig styling
Att öka sin image lönar sig,För dig som vill hitta din klädstil som passar din personlighet


Praktiska träningspass:
Crossnature | Crossfit inspirerad träning
|Gå-jogga-löpa |Styrketräning | Stretching/meditation
| Power yoga | Flow | SomaMove | Zamba |
Vattenpass i poolen | Boxmix | Tabata intervaller
| Female feeling | 365 Medley


Pris: 8995:- ex flygresa

Du bokar ditt flyg billigast till Zadar med Ryanair, både från Göteborg och Stockholm.
I priset ingår del i dubbelrum, Helpension, träningspass och föreläsningar enligt program.

För mer information/bokning/Om oss
365@gooddays.se, 0707-608033

Kroatien med 365 Good days & Davines!

Är du Davines återförsäljare och vill åka med till Kroatien i September?


Det blir en härlig inspirerande vecka fylld med träning av olika slag samt föreläsningar om kropp, träning, kost och mental styrka. På den här resan lyfter vi Davines/Sustainable Beauty i ny form - wellbeing. Salongens varumärke, det personliga varumärket, teamet i fokus, kommunikation och värdenormer. Vi bor på 4-stjärniga hotellet Pinija som ligger utanför Zadar på en halvö som kallas Petrcane i det vackra Kroatien. Under veckan finns det också utrymme för underhållning och avkoppling samt lite Kroatisk kultur för den som vill. Vi tränar 2-3 pass om dagen och kommer varva utbildning och föreläsningar från Davines och 365 Good Days under hela veckan. Lära om träning, kost, kroppsspråk, rawfood, teambuilding, huvudmassage, trender inom hår mm. En massa skratt och härlig energi i kroppen får du också med dig hem! 

2-3 träningspass/dag
Crossnature, Crossover, Gå/Jogga/ löpning, Vattensalsa, Styrka, Sumba mix, Pilatesboll, Stretching, Meditation, Female feeling dans, Body balance power, Zoma move, Yoga soft, Box och styrketräning i vatten.

Pris
10995:- exkl. flyg och transfer
I priset ingår det: . 7 nätter 4stjärniga hotel Pinija
del i dubbelrum + frukost . Helpension . Utflykter . Föreläsningar & träningsprogram

Flyg: Rekommenderas Ryanair som flyger från Stockholm/Skavsta till Zadar lördagar samt Göteborg/Landvetter söndagar. Sedan har man ca 20 minuter taxi från flygplatsen i Zadar till hotellet. 

Boka på  365@gooddays.se eller ring 0707-608033   OBS! Boka din plats senast den 31 juli


 

Annelie Nordström (Utbildare Davines)

Camilla Jonsson, Linda Arnstrand & Johanna Alfridsson
(365 Good days)

Gran Canaria 14-21 November 2015

Följ med på en härlig inspirerande vecka fylld med träning av olika slag samt föreläsningar om kropp, träning, kost och mental styrka! Vi kommer att bo på det fantastiska 5 stjärniga hotellet Lopesan Baobab som ligger i Meloneras där vi kom­mer att uppleva ett boende utöver det vanliga. Strax intill ligger Maspalomas öknen där vi kommer att få bekänna färg uppför och nedför sanddynorna under veckan. Den milslånga stranden intill sträcker sig hela vägen bort till och förbi Playa del Inglés och här skiner solen ca 320 dagar per år. Resan passar utmärkt för familjer, par och vänner som vill ta sin träning till en ny nivå och samtidigt njuta av värmen! 

 

Föreläsningar:

-Kost & Träningslära
Vad behöver jag äta för att må bra och få de resultat med min träning som jag önskar?
Hur och varför behöver jag träna både konditionsträning och styrka? 

-Raw food
Det pratas mer och mer om raw food. Men vad är det?
Här får du kunskaper och guidning in i raw foodens värld.

-Praktisk raw food matlagning
Här får du vara med om att laga raw food mat. Nyttigt, gott med många
spännande smaker!

 

Praktiska träningpass:

Crossnature | Crossover | Gå-jogga-löpa |Styrketräning | Salsa | Stretching/meditation  |Power yoga| Flow | SomaMove | Lazy river fight | Crossfit i Sanddynorna | Stavgång i bergen | Sumba

 

Workshops:

Personlig styling 
Att öka sin image lönar sig, För dig som vill hitta din klädstil som passar din personlighet.

Personlig make up konsultation

PT Pass
Med en personlig tränare får du hjälp med att skräddarsy din träning, helt utifrån dina egna förutsättningar. Oavsett vad du har för mål eller tidigare erfarenhet gör din PT träningen både mer effektiv och motiverande. Våra professionella personliga tränare är med dig under hela träningspasset och erbjuder allt från 
enklare kostrådgivning till att lägga upp individuellt anpassade  träningsprogram. 

PT Duo 
för dig som vill träna tillsammans med en vän. Den personliga tränaren coachar och hjälper då er båda under träningspasset och tillsammans jobbar ni mot era träningsmål. Ni får också tips på hur ni kan motivera varandra fram till ert mål.

Träna effektiv hemma! 
Hur du tränar effektivt med minimala redskap när vardagen pockar på!


Maxim följer med 365 Good Days till Gran Canaria!
Maxim Musienko är 25 år gammal, har grundat och i dagsläge driver ett innovativt gym i Herrljunga. Han jobbar som personlig tränare, kostrådgivare och gruppträningsinstruktör. Han älskar träningen för sina utmaningar, för vad skulle vi vara utan utmaningar i livet? Var beredd på att Maxim utmanar dig och får dig att ta nästa steget i din träning!

Utbildningar:
Fustra PT School
CrossFit Level 1
TRX STC/GSTC
TRX RIP (RTC)
ViPR VGF (Group)
Trigger Point Therapy
3D Funktion Modul 1-2

 

Läs mer om Maxim: www.maxfitness.se 


Pris: 11.900:- ex flygresa (Norwegian rekommenderas) I priset ingår del i dubbelrum, halvpension, träningspass och föreläsningar enligt program.

Boka på  365@gooddays.se eller ring 0707-608033 

Kroatien 9-16 Maj 2015

9-16 Maj 2015 med avresa från Stockholm

10-17 Maj med avresa från Göteborg

 

Det blir en härlig inspirerande vecka fylld med träning av olika slag samt föreläsningar om kropp, träning, kost och mental styrka.
Vi bor på 4-stjärniga hotellet Pinija som ligger utanför Zadar på en halvö som kallas Petrcane i det vackra Kroatien.
Under veckan finns det också utrymme för underhållning och avkoppling samt lite Kroatisk kultur för den som vill.
Vi tränar 3 pass om dagen och ger dig en föreläsning om kost, motion mm varje dag. En massa skratt och
härlig energi i kroppen får du också med dig hem! 

 

Träningpass:

Crossnature, Crossover, Gå/Jogga/löpning, Vattensalsa, Styrka, Zumba mix, Pilatesboll, Stretching, Meditation, Female feeling dans, Body balance power, Zoma move, Yoga soft, Box och styrketräning/kondition i vatten

Föreläsningar:  

Träningslära - Hur och varför behöver jag träna på kondition och styrka?

Kost och Näringslära - Vad behöver jag äta för att må bra och få de resultat jag vill ha?

Det gömda sockret- Sockret smyger sig in i olika former och utseenden. Vad finns det för sötningsmedel?

Personlig styling - Att öka sin image lönar sig! För dig som vill hitta rätt stil till din personlighet!

Första intrycket - Vad signalerar du när du möter nya människor första gången? Här får du guidning i kroppsspråk!

Rawfood - Det pratas mer och mer om Rawfood, men vad är det? Här får du kunskap och guidning i Rawfood världen!

Praktisk matlagning med Rawfood - Här får du vara med och laga Rawfood. Både nyttigt och gott med nya smaker!

Mål och motivation - Hur man hittar drivkraft att nå sina mål och samtidigt hittar en balans i livet som dig att må bra!

Samarbete med Lolë

Vårt härliga samarbete med Lolë har blivit ännu bättre! På våra resor finns nu möjlighet att köpa dessa träningskläder till ett bra pris! Givetvis tränar vi på Good Days i Lolë. Dessa sköna färger passar fint nu när solskenet är tillbaka!