Kroatien maj 2018

Deltagare-träningsresa_365gooddays.JPG

FÖLJ MED PÅ INSPIRATIONS- OCH TRÄNINGSRESA TILL KROATIEN 6-13 MAJ 2018!

Följ med till Kroatien på 365 Good Days inspiration och träningsresa till vackra Kroatien 6-13 maj från Göteborg alt 5-12 maj från Stockholm. Vi bor på hotel Pinija som ligger på en halvö med fantastiska omgivningar där vi tränar utomhus.

I årets träningsresa till Kroatien fokuserar vi på inre och yttre styrka. Vi tränar det yttre genom roliga och varierande pass i fantastisk miljö och det inre genom inspirerande och lärorika föreläsningar.

I en grupp som inte är större än att vi kommer lära känna varandra fyller vi på med energi och glädje. Vi lovar - mycket skratt blir det under denna veckan!

pinija_outdoor_pool_8.jpg

PRAKTISKA TRÄNINGSPASS:
Nature fitness | Crossfit inspirerad träning | Gå-jogga-löpa | Styrketräning | Stretching/meditation | Power yoga | Flow | |SomaMove | Zamba | Aqua fitness| Boxmix | Självförsvar | Female feeling | mm..

FÖRELÄSNINGAR:

TANKE – KÄNSLA – KROPP – BETEENDE

Förstå hur de påverkar varandra. Hur fungerar kroppen och hjärnan vid stress? Vad kan jag göra för att bryta mönster?

Föreläsning varvat med mindfulness och andningsövningar.

PROBLEMLÖSNING

Lär dig beprövade sätt för problemlösning. Kan användas till allt från sömnproblem till vart vi ska åka på semester.

DET GÖMDA SOCKRET

Det gömda sockret - Sockret smyger sig in i olika former och utseenden i våra livsmedel.  Vad innehåller vår mat, vad finns det för sötningsmedel som tillförs och vet vi vad vi stoppar i oss ?

RAWFOOD
Det pratas mer och mer om raw food. Men vad är det? Här får du kunskaper och guidning in i rawfoodens värld.

PRAKTISK RAWFOOD MATLAGNING
Här får du vara med om att laga rawfoodmat. Nyttigt, gott med många spännande smaker!

VAD GÖR TRÄNINGEN FÖR MIN HJÄRNA?

Det viktigaste du kan göra för din hjärna är att röra på dig! Vill du bli mer stresstålig , må bättre, förbättra ditt minne och bli mer kreativ och intelligent? Se då till att röra på dig1 Den moderna hjärnforskningen visar att motion och träning har fullständigt ofattbara effekter på hjärnans, det organ som påverkas allra mest av att vi rör på oss. Och det gäller för såväl vuxna och barn som äldre.

HITTA DITT RÄTTA UTTRYCKSÄTT

Vi ägnar mycket tid att se bra ut på alla sätt och vis. Hur vore det om vi lade lika mycket tid på att visa att vi mår bra? Då skulle vi se bra ut på ett helt nytt sätt!

FESTFIX

Hur gör man för att lyckas bli så där snygg. Linda delar med mig av många knep och handfasta råd hon lärt sig under åren i skönhetsbranschen . Hårstyling, makeup och kläder kommer att visas diskuteras och demonstreras.

 

FÖRELÄSARE/LEDARE:

 

Maria Berglund Gyllsten

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i psykiatri samt Steg 1 utbildning i kognitiv psykoterapi. Mångårig erfarenhet av egen verksamhet för personer med psykiska funktionshinder. Vill nu lära ut och ge redskap för att motverka psykisk ohälsa genom kunskap och förebyggande aktiviteter. Utbildad lär ut självförsvar.

Maria---365gooddays.se.jpg

Linda Arnstrand

Arbetar som frisörlärare, image-konsult, designer och föreläsare. Har arbetat med träning i mer än 20 år och är utbildad inom Yoga, jazz/show/funk dans, zumba och tennis.

Linda--365gooddays.se.jpg

PRIS OCH KONTAKT:

Pris: 10 995:- ex flygresa

Du bokar ditt flyg billigast till Zadar med Ryanair, både från Göteborg och Stockholm.
I priset ingår del i dubbelrum, helpension, träningspass, föreläsningar och utflykter enligt program.

För mer information/bokning/Om oss
365@gooddays.se, 0707-608033

 

 

365 GOOD DAYS TRÄNINGSRESOR har funnits sedan 2013 och haft nöjet att arrangera träningsresor till främst utlandet men även inom Sverige. 

365 GOOD DAYS TRÄNINGSRESOR har funnits sedan 2013 och haft nöjet att arrangera träningsresor till främst utlandet men även inom Sverige.