Kroatien med 365 Good days & Davines!

Är du Davines återförsäljare och vill åka med till Kroatien i September?


Det blir en härlig inspirerande vecka fylld med träning av olika slag samt föreläsningar om kropp, träning, kost och mental styrka. På den här resan lyfter vi Davines/Sustainable Beauty i ny form - wellbeing. Salongens varumärke, det personliga varumärket, teamet i fokus, kommunikation och värdenormer. Vi bor på 4-stjärniga hotellet Pinija som ligger utanför Zadar på en halvö som kallas Petrcane i det vackra Kroatien. Under veckan finns det också utrymme för underhållning och avkoppling samt lite Kroatisk kultur för den som vill. Vi tränar 2-3 pass om dagen och kommer varva utbildning och föreläsningar från Davines och 365 Good Days under hela veckan. Lära om träning, kost, kroppsspråk, rawfood, teambuilding, huvudmassage, trender inom hår mm. En massa skratt och härlig energi i kroppen får du också med dig hem! 

2-3 träningspass/dag
Crossnature, Crossover, Gå/Jogga/ löpning, Vattensalsa, Styrka, Sumba mix, Pilatesboll, Stretching, Meditation, Female feeling dans, Body balance power, Zoma move, Yoga soft, Box och styrketräning i vatten.

Pris
10995:- exkl. flyg och transfer
I priset ingår det: . 7 nätter 4stjärniga hotel Pinija
del i dubbelrum + frukost . Helpension . Utflykter . Föreläsningar & träningsprogram

Flyg: Rekommenderas Ryanair som flyger från Stockholm/Skavsta till Zadar lördagar samt Göteborg/Landvetter söndagar. Sedan har man ca 20 minuter taxi från flygplatsen i Zadar till hotellet. 

Boka på  365@gooddays.se eller ring 0707-608033   OBS! Boka din plats senast den 31 juli


 

Annelie Nordström (Utbildare Davines)

Camilla Jonsson, Linda Arnstrand & Johanna Alfridsson
(365 Good days)