Kroatien Maj 2020

FÖLJ MED PÅ INSPIRATIONS- OCH TRÄNINGSRESA TILL KROATIEN 16-23 MAJ 2020!

TRÄNA DIN KROPP OCH KNOPP, INIFRÅN OCH UT!

Följ med till Kroatien på 365 Good Days inspiration och träningsresa till vackra Kroatien. Vi bor på Hotel Pinija som ligger på en halvö med fantastiska omgivningar där vi får testa på olika träningsformer utomhus
och lyssna på många inspirerande föreläsningar.

I en grupp som inte är större än att vi kommer lära känna varandra fyller vi på med energi och glädje. Vi lovar - mycket skratt blir det under denna veckan! Fina möten, genuina samtal, klargörande insikter och nya perspektiv. Kombon är riktigt välgörande för såväl kroppskännedom som självkännedom.

OBS! Boka tidigt rabatt: Boka före 31 oktober och erhåll 500 :- i rabatt.

ÅRETS RESA:
Årets resa till Kroatien löper genom en röd tråd, från första till sista dagen. Den bygger på kommunikation - med sig själv, sin kropp och andra. Vi fokuserar på att bli starka inifrån och ut genom att träna rörlighet, balans, styrka och kondition genom roliga och varierande pass. Dessutom kommer du få inspirerande föreläsningar uppbyggt på kommunikation, läs mer om dem nedan. Nytt för i år är att du får en mental och praktisk bok som binds ihop med ett personligt cochningstillfälle med någon av våra ledare. Se vad tidigare deltagare sagt om träningsresan här.

PRIS OCH KONTAKT:

Pris: 11 995:- exklusive flygresa

Du bokar ditt flyg billigast till Zadar med Ryanair, både från Göteborg och Stockholm.
I priset ingår del i dubbelrum, helpension, träningspass, föreläsningar och utflykter enligt program.

För mer information, frågor, bokning - hör gärna av dig!
365@gooddays.se, 0707-608033 (Camilla) eller 0706-994531 (Linda)

TRÄNINGSPASS VI ERBJUDER:

BOXPASS
En pulshöjande träningsstund med mycket träning för överkroppen. Enkel skuggboxning i korta kombinationer varvas med två fysdelar där du bjuds på extra mycket styrka och uthållighet med din egen kropp som motstånd.

CORE
Övningar för mage/rygg som stärker din bål och din balans. Att skapa kontroll och kontakt med våra magmuskler är fokus för att skapa en stark grund till all din träning samt att du skall ha nytta av det i vardagslivet.

DANS FUSION
En salig blandning av olika dansstilar. Tempot är högt när vi svänger oss runt dansens virvlar i indiskt, hiphop, disco, streetdance
och många andra stilar.

KONDITIONSTRÄNING
Lär könna din kropp och kondition på ett nytt sätt. Genom olika tempon, övningar och intervaller anpassade till allas olika nivåer.

NEUROMOTORISK STIMULERING
I ett mycket långsamt tempo gör vi enkla rörelser med uppmärksamhet på dig och din andning.

MAC-TRÄNING (Muscle Action Quality)
En träningsmodell för styrka, rörlighet, balans & kontroll - med hjälp av stav eller fria vikter.

VATTENTRÄNING
Öva kondition, rörlighet, styrka och simsätt genom hotells fina simbassäng.

TABATA TRÄNING
Rolig och varierad tidsbaserad träning. Innehåller både styrka och kondition.

POWER YOGA
Poweryoga är en kraftfull, svettig och fysisk yogaform där man tränar med sin egen kroppsvikt i en kombination av rörelser, ställningar och andning. Utövandet genererar mycket värme och ökar uthållighet, definierar muskler, utvecklar fokuseringsförmåga och "bränner" bort giftiga toxiner och fria radikaler ur kroppen. Rörlighet och smidighet ökar och man släpper på stress och spänning runt leder och i muskler.

SALSA DANS
Vi hittar rätt inställning och rätt kroppsuttryck i uppvärmningen. Sedan testar vi merenuge, cumbia ,reaggeton salsa och sätter ihop dessa stilar till danser. Bered er på svängande höfter, snurrar, uttrycksfulla armar och många skratt.

STAVGÅNG
I fina miljöer arbetar vi med genomgång av teknik och övningar för utvecklad stavgång.

STYRKETRÄNING I PAR
Ett träningspass i sammarbete med varandra. Vi jobbar två och två i dem olika momenten.

SOMA MIND
En funktionell övning för stillhet, återhämtning och ett avslappnat nervsystem. Genom väl valda övningar och en möjlig atmosfär kommer du att njuta av en lugnare och lugnare kropp och själ.

SOMA MOVE
Somamove är en holistisk träningsform som ger träning för kroppens stora och små muskler och den berör så långa muskelkedjor/bindvävkedjor som möjligt. Kondition, styrka, spänst, balans, rörlighet och koordination.

365 MEDLEY
Testa på ett medley av olika typer av träning, en halvtimme hos vardera instruktör som leder er genom rolig och intensiv träning.

FÖRELÄSNINGAR VI ERBJUDER:

KOMMUNIKATION - I TEAM
Vi lär känna varandra genom olika kommunikation och team övningar.

KOMMUNIKATION - HELHETSPERSPEKTIV
Om att sätta motiverande mål utifrån ett helheltsperspektiv, med hinder och möjligheter. Hur samspelar dina olika pusselbitar med varandra,
i dig själv och runt omkring?

KOMMUNIKATION - UTOM ORD
Vad signalerar jag till andra människor genom mitt sätt att uttrycka mig utan ord?

KOMMUNIKATION - ÅTERHÄMTNING
Vikten av effektiv återhämtning i din vardag. Du får verktyg som hjälper dig att hålla dig i balans.

KOMMUNIKATION - MED DIG SJÄLV
Om hur mental träning kan hjälpa dig i din vardag. Hur du enkelt kan bli av med gammal skit och skapa utrymme för det du önskar.
Här får du konkreta verktyg att jobba med för att ta med dig hem.

KOMMUNIKATION - GENOM DITT YTTRE
Vi kommunicerar alltid via vårt yttre. Att ikläda sig rätt mentala inställning och dessutom rätt kläder till rätt personlighet kan ge stora fördelar.

KOMMUNIKATION - SJÄLVLEDARSKAP
Hur du kan möta och leda dig själv, hela vägen från ditt inre till ditt yttre. Vi knyter ihop säcken och sätter dig vid spakarna över eget liv.

BOENDE:

Vi bor på Hotel Pinija som ligger på en halvö med fantastiska omgivningar där vi givetvis jobbar med utomhusträning. Se bildgalleriet nedan.

KONTAKT OCH LEDARE:

Årets ledare - Linda, Camilla och Marita!

Årets ledare - Linda, Camilla och Marita!

Vill du veta mer om oss som leder denna resa, läs mer här.
Vi ser fram emot att träffa er i ett soligt Kroatien! /Linda, Camilla och Marita

För mer information, frågor, bokning - hör gärna av dig!
365@gooddays.se, 0707-608033 (Camilla) eller 0706-994531 (Linda)