Camilla Jonsson

Camilla är en inspiratör, träningsinstruktör och föreläsare som brinner för hälsa. Hon är utbildad Rawfood-instruktör som brinner för att sprida kunskap om god och hälsosam mat, där hon tidigare även haft ett eget varumärke med superfood som under många år sålts bland annat på ICA.  Med Camilla kommer ni att få uppleva bland annat SomaMove, SomaMind, Core och Crossnature. Camilla är en av grundarna till 365 Gooddays träningsresor, som verkat sedan 2012.

FF68E84A-AB78-472C-90EC-418A039A1923.jpg

Linda Arnstrand

Linda är utbildad frisör, stylist, föreläsare, pedagog och träningsinstruktör. Hon driver företaget Klädje som vänder sig till privatpersoner, butiker och företag som vill ha hjälp med att plocka fram sitt personliga uttryck. Utöver att hålla föreläsningar och olika varianter av kundevent, är Linda även en stor träningsfantast och har instruerat i yoga, tennis, box, step och alla varianter av dans. Även Linda är en av grundarna till 365 Gooddays träningsresor.

227319D5-955D-4744-97C8-AB6BEFCD536D.jpg

Marita Skogum

Marita är en kommunikolog och har många års erfarenhet i rollen som idrottslärare, facilitator, coach och föreläsare. Hon har, utöver världsmästartitlar, varit förbundskapten för svenska landslagen i orientering och under våren 2019 deltog hon i TV programmet Mästarnas Mästare. Hon brinner för att få människor i balans för ökad vitalitet. Marita är ny för i år på 365 Gooddays, vilket vi verkligen ser fram emot!

1FEF2A00-FA40-4F81-9447-5AF3758A3A1B.jpg

Sagt om 365 Good Days resor

Hur upplever du en vecka med 365 Good Days träningsresa, Kroatien?

Inspirerande och rolig vecka med tre färgstarka tjejer som kompletterar varandra. Åker hem med mycket energi. Bra upplägg, träning varvat med föreläsning.  Supernöjd - outstanding!
Elisabeth


Jätteroligt! Rekommenderas!
Ni som inte har åkt - gör det!

Helena och Lisbet

Det var det roligaste vi varit med om!
Nina och Evy 

Jätteroligt, utmanande, gemenskapen - dessutom en jättekul mor & dotter-grej!
Pernilla och Kristin 

Bästa resan hittills i mitt liv! Inpirerande och roligt med bra föreläsningar och träningspass.
Sirkka-Liisa och Eveliina (mor och dotter)


En resa över förväntan! Variation och inspiration!
Maria